Cursus

STARTERS - 9 lessen, om spelenderwijs de basis eigen te maken.

VERVOLG - 9 lessen verdieping en uitwerking van de basisstof.

Belangrijke lessen zijn: Herbieding van de openaar, Speelplan in SA en Troef, Afspel, Tweede bijbod, Reageren op een Volgbod van de tegenpartij, Uitkomsten Deze cursus is ook geschikt voor spelers die hun basiskennis willen opfrissen.

Module A - 5 extra lessen over genoemde belangrijke onderwerpen, van de vervolgcursus.

GEVORDERDEN - 9 lessen bedoeld voor bridgers die de basistheorie voor 90% onder de knie hebben. De logica en de uitzonderingen ontdekken achter het geleerde staat centraal. Belangrijke lessen zijn: De switch, speelplan uitgediept, uitkomsten uitgediept, het informatiedoublet zwak of sterk en niet meer alleen op een opening, het strafdoublet.

Module B - 5 extra lessen over genoemde belangrijke onderwerpen van de gevorderden cursus.

Module C - 4 lessen over nieuwe opvattingen van de Acol openingen op 2 niveau. Het betreft aanvullingen bij de 2 klaverenopening, de twee ruiten Multi , de Muidenbergse 2 harten/schoppen. Eventueel aangevuld met de 5-5 hoog openingen en de in zwang zijnde Montreal opening.

NIEUW DE OEFENCLUB - Naast deze cursussen bestaat de mogelijkheid spellen te spelen in wedstrijdvorm op een aparte dag, om uw spelpeil te verbeteren. Ook hierbij geldt directe nabespreking per gespeeld spel.

Klik voor vergroting:       

Jan van Holstein, Docent NBB | E-mail: jan_holstein@hotmail.com | Tel: 0034 952568002 |

Copyright © 2014 AVB-ict. All Rights Reserved. | E-mail: info@avb-ict.nl | AVBict Teamviewer (computer hulp op afstand)